Kucharz

Rozpocząłem pracę w branży rekrutacyjnej w 2019 roku. Chcąc doskonalić swoje umiejętności, zdecydowałem się na dalsze kształcenie i zapisanie się do szkoły w celu zwiększenia moich kwalifikacji. Wkrótce potem awansowałem na stanowisko Kierownika Działu Rekrutacji, gdzie zajmowałem się zarówno rekrutacją, jak i koordynacją pracowników. Później, zmieniając kierunek swojej kariery, objąłem stanowisko Menadżera Projektów. To doświadczenie pozwoliło mi lepiej zrozumieć, że praca z ludźmi to moja prawdziwa pasja. Obecnie skupiam się na pomaganiu innym odnaleźć swoje właściwe miejsce w pracy.
Skontaktuj się

Stanowisko

Praca na kuchni polega na przygotowaniu posiłków, dań według własnego doświadczenia a także według ustalonych przepisów w restauracji. 
Dla młodszych kucharzy, z mniejszym doświadczeniem możliwość pracy i rozwoju pod okiem doświadczonego kucharza.

Wymagania

1. Wymagane jest posiadanie co najmniej 1-3 lat doświadczenia pracy jako kucharz w restauracji, hotelu lub innej placówce gastronomicznej.
2. Preferowane jest ukończenie kursów kulinarnych lub szkoły gastronomicznej. Wyższe wykształcenie w dziedzinie kulinariów będzie dodatkowym atutem.
3. Kandydat powinien posiadać szeroki zakres umiejętności kulinarnej, obejmujący przygotowywanie różnorodnych potraw kuchni lokalnej i międzynarodowej.
4. Kucharz powinien być zdolny do efektywnej komunikacji zarówno z personelem kuchennym, jak i z innymi działami hotelu.
5. Praca kucharza wymaga dobrej kondycji fizycznej oraz wytrzymałości, ponieważ może obejmować długie godziny stania oraz pracę w gorącym i intensywnym środowisku.
6. Kandydat powinien być świadomy i przestrzegać zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi.

Zapraszamy do kontaktu

Serhii Chernenko
koordynator województwa łódzkiego