Kelner/
Kelnerka

Rekrutacja oraz koordynacja kelnerów, dbanie o pracowników i szkolenie personelu, organizowanie spotkań i rozmów w celu wzmocnienia i ulepszenia zespołu są częścią mojej pracy. Posiadam doświadczenie zarówno w kelnerstwie hotelowym, jak i w kelnerstwie restauracyjnym. Znam się na tym fachu i przekazuję moją wiedzę moim pracownikom. Praca z moim zespołem stanowi istotny element mojego życia
Skontaktuj się

Stanowisko

Kelner - to osoba która obsługuje gości w restauracji. Reprezentuje wysoki poziom kultury osobistej, ma doświadczenie w przyjmowaniu zamówień, polecaniu dań, napojów (w tym alkohole) i nakrywaniu do stołu.
Posiadamy stanowiska dla kelnerów w Hotelach w całej Polsce. Możesz zdecydować się na prace dorywczą w czasie studiów lub na stale zmiany w grafiku. W sezonie letnim szczególnie zapraszamy do współpracy w Naszych nadmorskich Hotelach. Dzięki temu można połączyć wakacje z zarabianiem.

Wymagania

1. Doświadczenie w obsłudze klienta w restauracji będzie dodatkowym atutem. Praca w branży gastronomicznej lub doświadczenie jako kelner będzie mile widziane.
2. Doskonałe umiejętności komunikacyjne w języku polskim są konieczne do efektywnej interakcji z klientami. Dodatkowo, umiejętność komunikacji w języku obcym (np. angielskim) może być dodatkowym atutem.
3. Wysoki poziom kultury osobistej oraz profesjonalizmu w kontaktach z klientami i innymi członkami zespołu.
4. Gotowość do pracy w dynamicznym środowisku, która wymaga częstego poruszania się, podnoszenia i noszenia przedmiotów oraz pracy w stojącej pozycji przez dłuższe okresy czasu.
5. Gotowość do pracy w różnych zmianach, w tym wieczorami, weekendami i świętami.
6. Pozytywne podejście do pracy i gotowość do nauki oraz rozwoju w branży restauracyjnej.

Zapraszamy do kontaktu

Mikita Sakalou - koordynator
kelnerów w regionach Warszawa - Pomorze